Omgeving

Laat u betoveren door de wondere omgeving van B&B Villa Nostra en het gastvrije Limburg …

De Beringse mijnsite begeeft zich op wandelafstand van Villa Nostra. Deze culturele site is werelderfgoed van hoog formaat. In de gerenoveerde en herbestemde mijngebouwen kan u onder andere het mijnmuseum bezoeken, gaan shoppen, zwemmen, muurklimmen én gaan duiken en/of snorkelen tussen tropische vissen in het enige indoor duikcentrum van Europa.

Hasselt is niet enkel de hoofdstad van de provincie, maar ook de hoofdstad van de smaak. Lekkere restaurants, zonnige terrasjes … maar ook trendy boetieks, hippe shops, boeiende musea … En alles op wandelafstand!

Circuit Zolder is één van de bekendste racecircuits in België. Hier worden geregeld evenementen georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. De bosrijke omgeving zorgt hier eveneens voor een magnifieke sfeer.

Voor het echte shopplezier moet u in Maasmechelen Village, Maastricht of Roermond zijn. Deze zijn zeer vlot bereikbaar via de E313-E314, die op enkele minuten van Villa Nostra gelegen zijn.

Het Provinciaal Domein Bokrijk is een 550 hectare groot domein gelegen in Genk. Hier beleef je het verleden alsof je er zelf bij was en kan je je laten inspireren door onder andere het openluchtmuseum en tal van historische gebouwen.

Verder staat Limburg bekend voor haar culturele mijnsites, lokale markten, prachtige landschappen, indrukwekkende kastelen, het paradijselijk fietsroutenetwerk, …

Gastvrouw Peggy vertelt u uiteraard met veel plezier meer over de meest unieke plaatsen in de omgeving van Villa Nostra.

Hier al een impressie over wat er te beleven is op wandelafstand van Villa Nostra:

http://www.toerismeberingen.be/

https://www.blueberryfields.be/

Translate »
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close